Fontos:

Info a honlapról


A honlap elsősorban Eisemann Mihály műveire koncentrál, és csak egy rövid életrajz található itt. Némi túlzással, a művei megírásán túl, nem is volt életrajza. A 'Biográfia' menüpont német nyelvű életrajzzal is kiegészült, hiszen több színdarabját játszották többek között német nyelvterületen is.


Ha a most futó vagy a közelmúltban bemutatott előadásokra vagyunk kíváncsiak, akkor a címlapon tájákozódhatunk, vagy a 'Hírek' menüpont nyújthat információt. Az 'Aktuális' előadások' segítségével a futó előadások időpontjait is megnézhetjük.

Ha az összes általa írt operettre, filmre vagy a dalokra vagyunk kíváncsiak, akkor kattintsunk a fenti téglalapokban lévő címre és megjelenik az azok összefoglaló listája. Így áttekintést kaphatunk a művekről.

Ha további részleteket szeretnénk, akkor érdemes az operett/film/dal címére kattintani. Ilyenkor más honlapok linkjeit is felkínálja a program, amelyek az itt található adatokat is alátámaszthatják vagy csak a művel kapcsolatos érdekességek.
Ha a szerzőrársak/színészek nevére kattintunk, akkor a felkínált linkekből róluk tudhatunk meg valamivel többet. Így egy kicsit talán bepillanthatunk egy régmúlt baráti/szerzői társaság világába is.


A 'Képek' menüpont segítségével a honlapon véletlenszerüen feltünő korabeli plakátokat vagy kotta címlapokat nézhetjük meg.


A honlap folyamatosan fejlődik, ahogy újabb információk kerülnek elő. Az itt található adatok a pillanatnyi legjobb tudásunkat tükrözik.


Ha a honlapon lévő információk jelentős részét felhasználja valaki, akkor kérjük, hogy a forrást tüntesse fel!

2018  Eisemann Mihály , info@eisemannmihaly.hu   globbers joomla template